Een cadeautje van Kampeer Garant

Stichting Vrije Recreatie is al 50 jaar het startpunt van vrije kampeervakanties bij meer dan 2.000 campings in Europa. 

Als u kiest voor een allriskverzekering bij Kampeer Garant, krijgt u een SVR-lidmaatschap cadeau - zo lang uw verzekering bij ons loopt. Zo gaat u nóg fijner op vakantie. 

Gratis SVR-donateurschap

Stichting Vrije Recreatie is bekend van kamperen bij de boer en kleinschalige campings die staan voor rust, ruimte en natuur. Als donateur van SVR heeft u toegang tot de volgende voordelen: 

  • SVR-tarieven voor de campings liggen tot 10% lager
  • Gratis toegang tot vakantiebeurzen
  • Ieder half jaar een boekje met aangesloten campings en andere interessante informatie over kamperen in Nederland en de rest van Europa

Als cadeautje voor nieuwe klanten die kiezen voor de allriskdekking, betalen wij het donateurschap bij Stichting Vrije Recreatie. Niet als welkomstcadeau, maar zo lang uw verzekering loopt. Zo bent u gratis SVR-donateur én profiteert u van een goede en voordelige caravanverzekering. 


Bent u al donateur bij SVR? Kijk dan hier. 

Over Stichting Vrije Recreatie

Al meer dan 50 jaar is SVR het startpunt van duizenden kampeervakanties. Even weg van de dagelijkse drukte en genieten van het buitenleven op de camping. De natuur rondom een boerenerf geeft vermaak voor groot en klein, daar kan geen animatieteam tegenop.

 

Met ruim 1.200 campings in Nederland en 800 in de rest van Europa heeft SVR een groot netwerk van vakantieadressen waar boerengastvrijheid centraal staat. Leden van SVR genieten van verschillende voordelen, waaronder leuke acties en fijne kampeertarieven..

Nieuw van Kampeer Garant

uitsluitend-nl-dekking-kampeer-garant-caravanverzekering

Bespaar tot 20% premie

Gaat u niet meer met uw caravan naar het buitenland of staat deze gedurende het kampeerseizoen op een vaste standplaats op een Nederlandse camping? Dan heeft Kampeer Garant een voordelige keuzedekking voor u. Met de Uitsluitend Nederland dekking is uw caravan dan niet meer verzekerd buiten Nederland maar u krijgt wel 20% korting op de premie van de Allriskdekking of 10% korting op de premie van de Basisdekking.

Over de premie voor het verzekeren van de voortent/luifel wordt een toeslag van 15% gerekend omdat deze vaak langer dan gemiddeld opgesteld staan en daarbij ook gevoeliger zijn

voor schade door bijvoorbeeld storm.

Nieuwe caravan verzekeren met 7 jaar nieuwwaarde

Tot 7 jaar nieuwwaarde en geen eigen risico

Wilt u uw caravan nog langer verzekeren met de zekerheid van een waardegarantie? Kies dan voor de zeer gunstige Optimaal dekking van Kampeer Garant. Met de Optimaal dekking is uw nieuwe caravan de eerste 7 jaar nadat de caravan op kenteken is gesteld verzekerd op basis van de nieuwwaarde zoals op de polis vermeld staat. Bij occasion caravans wordt de

vergoeding dan de eerste 5 jaar na aanschaf vastgesteld op basis van de aanschafwaarde van de caravan. Naast een verlenging van de waardegarantie vervalt ook het eigen risico op uw Kampeer Garant Caravanverzekering. U kunt dan oprecht zeggen dat u uw caravan optimaal verzekerd heeft.

nog meer voordelen van de Kampeer Garant Caravanverzekering

goedkope-caravanverzekering-1

Voordelige basisdekking

Op de Kampeer Garant Caravanverzekering heeft u de keuze om uw caravan te verzekeren voor de zeer voordelige Basisdekking. Uw caravan is dan verzekerd voor de risico's van brand, diefstal of pogingen daartoe en storm. Deze voordelige verzekering kunt u al afsluiten voor een premie vanaf € 60,50 per jaar inclusief assurantiebelasting.
20-no-claim-korting-caravanverzekering

No-claimkorting

Op de Kampeer Garant Caravanverzekering belonen wij u voor de jaren dat u geen schade heeft geclaimd op uw caravanverzekering. Ook wanneer u nu nog een caravanverzekering heeft bij een andere caravanverzekeraar. Geef bij het aanvragen van uw offerte op hoelang u al geen schade heeft geclaimd op uw huidige caravanverzekering en wij berekenen de premie voor uw verzekeren van uw caravan direct met de no-claimkorting die daar bij hoort. 
uitstekende-waardegarantie-caravanverzekering

Goede waarde garantieregeling

Heeft u een occasion caravan gekocht dan wordt een total loss schade of diefstal 3 jaar lang afgewikkeld op basis van de aanschafwaarde van uw caravan. Ook wanneer u uw caravan van een particulier hebt gekocht of via Marktplaats.

Bent u de eerste eigenaar van uw caravan dan profiteert u bij Kampeer Garant van 8 jaar nieuwwaarderegeling. De eerste 5 jaar krijgt u de verzekerde nieuwwaarde vergoed. Na deze 5 jaar volgt er nog 3 jaar waarbij een total loss schade of diefstal van uw caravan wordt afgewikkeld met een zeer gunstige afschrijvingsregeling.

vrije keus schadeherstel

Vrije keus schadehersteller

Op de Kampeer Garant Caravanverzekering bepaalt u zelf wie de schade aan uw caravan gaat herstellen. Heeft u een nieuwe caravan en wilt u de schade bij uw eigen merkdealer laten herstellen? Geen probleem. Kampeer Garant heeft geen overeenkomsten met schadeherstelnetwerken en daarom wordt u ook niet geconfronteerd met hogere kosten wanneer u uw caravan door een ander wilt laten repareren. Ook wanneer u uw caravan wilt laten repareren binnen de stalling waar uw caravan staat gestald of bij een reparatiebedrijf bij u in de buurt. Ook dat is geen probleem bij Kampeer Garant.
24-7-hulpverlening-caravanverzekering

Uitstekende hulpverlening

Krijgt u tijdens uw vakantie schade aan uw caravan en kunt u daar niet mee verder reizen? Dan kunt u op de Kampeer Garant Caravanverzekering 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar binnen heel Europa een beroep doen op uitstekende hulpverlening.

U wordt snel en goed geholpen en de alarmcentrale regelt, wanneer dat nodig is, een vervangende caravan of vervangende accommodatie. Uiteraard ook op kosten van de Kampeer Garant Caravanverzekering.

365 dagen per jaar verzekerd

365 dagen per jaar verzekerd binnen Europa

Op de Kampeer Garant caravanverzekering is uw caravan 365 dagen per jaar verzekerd in heel Europa. Ook wanneer u uw caravan buiten Nederland stalt in een een bewaakte caravanstalling dan is uw caravan het hele jaar verzekerd volgens de dekking zoals u die zelf heeft gekozen.

Voor kleinschalige campings

SVR is een stichting: de opbrengst van de donateurschappen vloeit terug naar de kleinschalige campings die zijn ondersteunen.
Het donateurschap bij SVR is niet alleen voor u als verzekerde een cadeautje, maar ook een bijdrage aan boerencampings in Nederland.