Een cadeautje van Kampeer Garant

Stichting Vrije Recreatie is al 50 jaar het startpunt van vrije kampeervakanties bij meer dan 2.000 campings in Europa. 

Als u kiest voor een allriskverzekering bij Kampeer Garant, krijgt u een SVR-lidmaatschap cadeau - zo lang uw verzekering bij ons loopt. Zo gaat u nóg fijner op vakantie. 

Gratis SVR-lidmaatschap

Stichting Vrije Recreatie is bekend van kamperen bij de boer en kleinschalige campings die staan voor rust, ruimte en natuur. Als donateur van SVR heeft u toegang tot de volgende voordelen: 

  • SVR-tarieven voor de campings liggen tot 10% lager
  • Gratis toegang tot vakantiebeurzen
  • Ieder half jaar een boekje met aangesloten campings en andere interessante informatie over kamperen in Nederland en de EU

Als cadeautje voor nieuwe klanten die kiezen voor de allriskdekking, betalen wij uw lidmaatschap bij Stichting Vrije Recreatie. Niet als welkomstcadeau, maar zo lang uw verzekering loopt. Zo bent u gratis SVR-donateur én profiteert u van een goede en voordelige caravanverzekering. 


Bent u al donateur bij SVR? Kijk dan hier. 

Over Stichting Vrije Recreatie

Al meer dan 50 jaar is SVR het startpunt van duizenden kampeervakanties. Even weg van de dagelijkse drukte en genieten van het buitenleven op de camping. De natuur rondom een boerenerf geeft vermaak voor groot en klein, daar kan geen animatieteam tegenop.

 

Met ruim 1.200 campings in Nederland en 800 in de rest van Europa heeft SVR een groot netwerk van vakantieadressen waar boerengastvrijheid centraal staat. Leden van SVR genieten van verschillende voordelen, waaronder leuke acties en fijne kampeertarieven.

Meer voordelen bij Kampeer Garant

Tot 20% no-claimkorting

No-claimkorting al vanaf 1 jaar schadevrij rijden en wij nemen schadevrije jaren bij uw vorige verzekeraar over

Gunstige waardegarantie

5 jaar nieuwwaarde en tot 8 jaar gunstige afschrijvingsregeling voor nieuwe caravans. Occasions 3 jaar aankoopwaarde dekking.

Laag eigenrisico & geen aftrek NvO

Bij schade hanteren we een laag eigen risico van max €150,- en Kampeer Garant doet niet aan 'aftrek nieuw voor oud'. 

Vrije keus schadehersteller

Kies zelf door wie u schade aan uw caravan of vouwwagen laat herstellen. 

Voor kleinschalige campings

SVR is een stichting: de opbrengst van de lidmaatschappen vloeit terug naar de kleinschalige campings die zijn ondersteunen.
Het donateurschap bij SVR is niet alleen voor u als verzekerde een cadeautje, maar ook een bijdrage aan boerencampings in Nederland.