Vergelijking Univé caravanverzekering met Kampeer Garant

Vergelijk hier de  Univé caravanverzekering met de caravanverzekering van Kampeer Garant. Een betere dekking en toch een goedkopere premie. Hoe dat kan? Bekijk de vergelijking en ontdek uw voordeel. 

vergelijking-univ-caravanverzekering-met-kampeer-garant-caravanverzekering

De verschillen op een rijtje

Premievergelijkingen

Kampeer Garant

€386,51

Dekking

  • Brand, diefstal
  • Aanrijding en ongelukken
  • Vandalisme
  • Overstroming
  • Storm

Voorwaarden

- Europa dekking

- Tot 20% no-claimkorting

- Geen aftrek nieuw voor oud bij reparatie

- Wel keuze beperkt casco of allrisk

- 5 jaar nieuwwaarde

- 3 jaar aanschafwaarde bij occasions

- eigen risico €150,-

- 30 dagen vervangende caravan max. €125,- p/dag

Univé

€471,34
Univé caravanverzekering

Dekking:

  • Brand, diefstal
  • Aanrijding en 0ngelukken
  • Vandalisme
  • Overstroming
  • Storm

Voorwaarden:

- Europa dekking

- Geen no-claimkorting

- Geen aftrek nieuw voor oud bij reparatie

- Geen keuze beperkt casco of allrisk

- 5 jaar nieuwwaarde

- 3 jaar aanschafwaarde bij aankoop via Bovag / Focwa

- eigen risico € 100,-

21 dagen vervangende caravan € 35,- p/persoon

20% no-claim korting

20% no-claim korting

Heeft u al een caravanverzekering en heeft u al een jaar geen schade geclaimd op deze caravanverzekering? Dan komt u bij Kampeer Garant al in aanmerking voor 5% no-claimkorting. Wanneer u 4 jaar of meer geen schade heeft geclaimd krijgt u zelfs 20% no-claimkorting.

Net als bij de meeste caravanverzekeringen wordt u op de Univé caravanverzekering niet beloond voor de jaren dat u geen schade heeft geclaimd.

Omdat de meeste verzekeraars geen no-claimregeling hebben op de caravanverzekering doen wij niet moeilijk met het opgeven van uw schadevrije jaren. U geeft in de offerte aan hoeveel jaren u al geen schade heeft geclaimd op een caravanverzekering en wij bereken u offerte met de no-claimkorting die daar bij hoort. Vraagt u de caravanverzekering bij ons aan dan worden u schadevrije jaren gecontroleerd door de verzekeraar. 

Geen aankoopwaarde occasion caravans bij aankoop bij een particulier

Er is een grote vraag naar occasion caravans waardoor deze ook steeds duurder zijn geworden en ook steeds vaker door particulieren zelf worden verkocht via Marktplaats of andere sites waarop caravans eenvoudig te koop kunnen worden aangeboden. U wilt dan natuurlijk ook graag de zekerheid hebben dat u tenminste de aankoopwaarde vergoedt krijgt bij diefstal of een total loss van uw caravan. Op de Univé caravanverzekering heeft u geen aankoopwaarde garantie bij de aanschaf van een occasion caravan bij een particulier.. Uitsluitend wanneer u uw occasion caravan via een Bovag of Focwa dealer heeft gekocht, kunt u bij Univé aanspraak maken op de 3 jaar aankoopwaarde garantie. Bij Kampeer Garant heeft u standaard 3 jaar aankoopwaarde garantie voor uw occasion caravan. Wel zo'n gerust gevoel..

Op de Kampeer Garant caravanverzekering krijgt u voor nieuwe caravans 5 jaar nieuwwaarde garantie en nog eens 3 jaar gunstige afschrijvingen. Op de Univé caravanverzekering heeft u voor uw nieuwe caravan alleen 5 jaar nieuwwaarde garantie.

kosten-vervangend-verblijf

Beperkte dekking vervangend verblijf

Wanneer je caravan in het buitenland uitvalt dan wordt je geconfronteerd met extra kosten voor verblijf. Deze kosten kunnen flink oplopen. Op de Kampeer Garant Caravanverzekering heeft u recht op 30 dagen vervangende caravan of vervangend verblijf tot een bedrag van € 125,- per dag. 

Op de Univé caravanverzekering heeft u slechts recht op een vergoeding van 21 dagen met een maximum van €35,-per persoon per dag.

voordelige basisdekking

Geen keuze voor voordelige basisdekking

Op de Univé caravanverzekering kunt u uitsluitend kiezen voor de dure cascodekking. Dit is een verzekering met een uitgebreide dekking maar ook hoge premie. Misschien is uw caravan al wat ouder en wilt u deze nog wel verzekeren maar vind u de dure cascopremie niet in verhouding staan met de ouderdom van uw caravan. Bij Kampeer Garant kunt u uw caravan voor een heel voordelige premie ook verzekeren tegen brand, diefstal en storm. Ook voor toercaravans die het hele seizoen op een vaste plek staan kan deze voordelige dekking voor een premie vanaf € 60,50 een goed alternatief zijn.

Naast de voordelige basisdekking heeft Kampeer Garant ook een uitstekende allriskverzekering.

LMC Vivo Energy 493E

Premies berekend met deze kenmerken: 

Caravan: LMC Vivo Energy 493E
Bouwjaar: 2017

Nieuw of occasion: occasion

Aanschafwaarde: € 18.400,- 

Aanschafjaar: 2022

Dak: hagelbestendig

Schadevrije jaren: 3 jaar,

Dekking: Allrisk incl. hagelschade en € 2.500,- inboedel/inventaris

Overig: Geen verhuur, voortent en accessoires niet meeverzekerd

Getoonde premies zijn inclusief assurantiebelasting (21%) en exclusief eenmalige poliskosten.