Caravanverzekering - Kampeer Garant

Verzeker uw caravan tegen de laagste prijs

Ontvang een gratis SVR-lidmaatschap

Welke caravanverzekering past het beste bij u? Een voordelige basisverzekering of liever de complete allriskdekking? U kiest wat het beste bij uw caravan past.  Bij Kampeer Garant bepaalt u wat u wilt verzekeren; alleen de caravan of ook voortent, accessoires en de inboedel? Wel of geen hagelschadedekking en zelfs particuliere verhuur kunt u gewoon meeverzekeren.


Selecteer de gewenste dekking en eventueel aanvullende dekkingen.  

Welke caravanverzekering past bij u?

Basisdekking

 • Brand, diefstal en storm
 • Hulpverlening in geval van schade
 • Aansprakelijkheid
 1. Ongevallen, botsen, slippen, omslaan

 2. Vandalisme

 3. Overstroming

 4. Andere van buitenkomende schadeoorzaken

Allriskdekking

 • Brand, diefstal en storm
 • Hulpverlening in geval van schade
 • Aansprakelijkheid
 • Ongevallen, botsen, slippen, omslaan

 • Vandalisme

 • Overstroming

 • Andere van buitenkomende schadeoorzaken

De voordelen van de Kampeer Garant Caravanverzekering

caravanverzekering- voordelige basisdekking

Voordelige basisdekking

Een goede dekking voor een lage premie vanaf € 60,50 per jaar - incl. assurantiebelasting.
Lees meer
caravanverzekering-no-claimkorting

No-claimkorting

Schadevrije jaren geven u tot 20% korting op uw premie. Vanaf 1 schadevrij jaar al 5% korting.
Lees meer
caravanverzekering-Goede waardegarantie

Goede waardegarantie

3 jaar aankoopwaarde voor occasions en 5 jaar nieuwwaarde voor nieuwe caravans.
Lees meer
caravanverzekering-Vrije keus schadehersteller

Vrije keus schadehersteller

Het staat u vrij om zelf een reparateur te kiezen om schade te laten herstellen.
Lees meer
Geen aftrek nieuw voor oud

Geen aftrek nieuw voor oud

Wij betalen de herstelkosten van de schade, zonder rare voorwaarden als aftrek nieuw voor oud.
Lees meer
caravanverzekering-Gratis SVR-lid

Gratis SVR-lid

Wij doen u een lidmaatschap van SVR cadeau zo lang de allriskverzekering loopt. 
Lees meer
Meer info? Zie ook onze algemene voorwaarden.
caravanverzekering- voordelige basisdekking

Voordelige Basisdekking

Op de Kampeer Garant Caravanverzekering heeft u de keuze om uw caravan te verzekeren voor de zeer voordelige Basisdekking. Uw caravan is dan verzekerd voor de risico's van brand, diefstal of pogingen daartoe en storm. Deze voordelige verzekering kunt u al afsluiten voor een premie vanaf € 60,50 per jaar inclusief assurantiebelasting.
caravanverzekering-no-claimkorting

No-claim korting

Op de Kampeer Garant Caravanverzekering belonen wij u voor de jaren dat u geen schade heeft geclaimd op uw caravanverzekering. Ook wanneer u nu nog een caravanverzekering heeft bij een andere caravanverzekeraar. Geef bij het aanvragen van uw offerte op hoelang u al geen schade heeft geclaimd op uw huidige caravanverzekering en wij berekenen de premie voor uw verzekeren van uw caravan direct met de no-claimkorting die daar bij hoort. Ook wanneer uw huidige verzekeraar geen no-claimregeling heeft.
caravanverzekering-Goede waardegarantie

Goede waardegarantie

De Kampeer Garant Caravanverzekering heeft een uitstekende waardegarantieregeling. Heeft u een occasion caravan gekocht dan wordt een total loss schade of diefstal 3 jaar lang afgewikkeld op basis van de aanschafwaarde van uw caravan. Ook wanneer u uw caravan niet heeft gekocht via een Bovag of FOCWA dealer. Heeft u uw occasion van een particulier gekocht of via Marktplaats? Ook dan krijgt u op de Kampeer Garant Caravanverzekering 3 jaar lang de aankoopwaarde vergoed. Bewaar uw bankafschrift of de koopovereenkomst zodat u altijd de aankoopwaarde kunt aantonen.

Bent u de eerste eigenaar van uw caravan dan profiteert u bij Kampeer Garant van 5 jaar nieuwwaarderegeling. Na deze 5 jaar volgt er nog 3 jaar waarbij een total loss schade of diefstal van uw caravan wordt afgewikkeld met een zeer gunstige afschrijvingsregeling. Is uw caravan al 4 jaar oud wanneer u de Kampeer Garant Caravanverzekering gaat afsluiten? Ook dat is geen probleem. U profiteert dan nog steeds van de 5 jaar nieuwwaarderegeling.

caravanverzekering-Vrije keus schadehersteller

Vrije keuze schadehersteller

Op de Kampeer Garant Caravanverzekering bepaalt u zelf wie de schade aan uw caravan gaat herstellen. Heeft u een nieuwe caravan en wilt u de schade bij uw eigen merkdealer laten herstellen? Geen probleem. Kampeer Garant heeft geen overeenkomsten met schadeherstelnetwerken en daarom wordt u ook niet geconfronteerd met hogere kosten wanneer u uw caravan door een ander wilt laten repareren.

Ook wanneer u uw caravan wilt laten repareren binnen de stalling waar uw caravan staat gestald of bij een reparatiebedrijf bij u in de buurt. Ook dat is geen probleem bij Kampeer Garant.

Geen aftrek nieuw voor oud

Geen aftrek nieuw voor oud

Als een verzekeraar aftrek nieuw voor oud toepast, dan vergoeden ze ongeveer de dagwaarde van onderdelen die bij schade vervangen moeten worden. Deze kosten liggen lager dan de nieuwprijs dan deze onderdelen. Het verschil tussen die twee is voor uw rekening en kan, afhankelijk van de onderdelen en hoe oud de caravan is, flink oplopen. 

Bij Kampeer Garant doen we niet aan aftrek nieuw voor oud. Heeft u een oudere caravan? Ook dan worden de vervangen onderdelen bij schade volledig vergoed.

caravanverzekering-cadeautje-svr

Cadeautje: gratis SVR-lidmaatschap

Bij het afsluiten van een Kampeer Garant Caravanverzekering met allriskdekking krijgt u een donateurschap bij Stichting Vrije Recreatie cadeau.


Hiermee profiteert u van alle voordelen van SVR:  toegang tot hun database met >2.000 bijzondere kampeerplekken in Nederland en de rest van Europa, korting op overnachtingen en gratis toegang tot vakantiebeurzen. 


Bent u al SVR-donateur? Dan neemt Kampeer Garant de donateurskosten van u over zo lang de verzekering bij ons loopt. 

Aanvullende dekkingen bij Kampeer Garant

Hagelschadedekking

Hagelschade is een veel voorkomende schade die gepaard gaat met hoge reparatiekosten. Met de hagelschadedekking is schade door hagel aan caravan, accessoires en voortent verzekerd.

Caravans met een hagelbestendig dak krijgen 70% korting op deze aanvullende dekking.

Particuliere verhuur

Recreatieve, particuliere verhuur van uw caravan wordt in standaard verzekeringen niet gedekt. Bij Kampeer Garant kunt u hiervoor een aanvullende verzekering afsluiten, zodat uw caravan ook goed verzekerd is als huurders er mee op pad gaan.