White Friday

bespaar direct 25% op uw caravanverzekering

3 maanden gratis verzekerd

Deze White Friday aanbieding vervalt over: 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

De pluspunten van de kampeer Garant Caravanverzekering

De meeste caravans zijn natuurlijk wit en daarom heeft Kampeer Garant alleen rond Black Friday
van 18 november tot 3 december een fantastische White Friday aanbieding.

Wanneer u voor 3 december 2022 een Kampeer Garant Caravanverzekering aanvraagt dan is uw caravan gratis verzekerd tot 1 maart 2023. De verzekering moet aangevraagd zijn voor 3 december 2022 maar mag wel ingaan na deze datum.

Bespaar dus direct 25% op de premie van uw huidige caravanverzekering en vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan van de Kampeer Garant Caravanverzekering.

goedkope-caravanverzekering-1

Voordelige basisdekking

Een goede dekking voor een lage premie vanaf € 60,50 per jaar - incl. assurantiebelasting.
Lees meer
20-no-claim-korting-caravanverzekering

No-claimkorting

Schadevrije jaren geven u tot 20% korting op uw premie. Vanaf 1 schadevrij jaar al 5% korting.
Lees meer
uitstekende-waardegarantie-caravanverzekering

Goede waardegarantie

3 jaar aankoopwaarde voor occasions en 5 jaar nieuwwaarde voor nieuwe caravans.
Lees meer
vrije keus schadeherstel

Vrije keus schadehersteller

Het staat u vrij om zelf een reparateur te kiezen om schade te laten herstellen.
Lees meer
24-7-hulpverlening-caravanverzekering

Uitstekende hulpverlening

24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar uitstekende hulpverlening.
Lees meer
gratis svr donateur

Gratis SVR-lid

Wij doen u een lidmaatschap van SVR cadeau zo lang de allriskverzekering loopt. 
Lees meer

U kiest de dekking die het beste bij u en uw caravan past

Vanaf € 60,50

Basisdekking

 • Brand, diefstal en storm
 • Hulpverlening in geval van schade
 • Aansprakelijkheid
 1. Ongevallen, botsen, slippen, omslaan

 2. Vandalisme

 3. Overstroming

 4. Andere van buitenkomende schadeoorzaken

Allriskdekking

 • Brand, diefstal en storm
 • Hulpverlening in geval van schade
 • Aansprakelijkheid
 • Ongevallen, botsen, slippen, omslaan

 • Vandalisme

 • Overstroming

 • Andere van buitenkomende schadeoorzaken

goedkope-caravanverzekering-1
Op de Kampeer Garant Caravanverzekering heeft u de keuze om uw caravan te verzekeren voor de zeer voordelige Basisdekking. Uw caravan is dan verzekerd voor de risico's van brand, diefstal of pogingen daartoe en storm. Deze voordelige verzekering kunt u al afsluiten voor een premie vanaf € 60,50 per jaar inclusief assurantiebelasting.
20% no-claim korting
Op de Kampeer Garant Caravanverzekering belonen wij u voor de jaren dat u geen schade heeft geclaimd op uw caravanverzekering. Ook wanneer u nu nog een caravanverzekering heeft bij een andere caravanverzekeraar. Geef bij het aanvragen van uw offerte op hoelang u al geen schade heeft geclaimd op uw huidige caravanverzekering en wij berekenen de premie voor uw verzekeren van uw caravan direct met de no-claimkorting die daar bij hoort. Ook wanneer uw huidige verzekeraar geen no-claimregeling heeft.
uitstekende-waardegarantie-caravanverzekering
De Kampeer Garant Caravanverzekering heeft een uitstekende waardegarantieregeling. Heeft u een occasion caravan gekocht dan wordt een total loss schade of diefstal 3 jaar lang afgewikkeld op basis van de aanschafwaarde van uw caravan. Ook wanneer u uw caravan niet heeft gekocht via een Bovag of FOCWA dealer. Heeft u uw occasion van een particulier gekocht of via Marktplaats? Ook dan krijgt u op de Kampeer Garant Caravanverzekering 3 jaar lang de aankoopwaarde vergoed. Bewaar uw bankafschrift of de koopovereenkomst zodat u altijd de aankoopwaarde kunt aantonen.

Bent u de eerste eigenaar van uw caravan dan profiteert u bij Kampeer Garant van 5 jaar nieuwwaarderegeling. Na deze 5 jaar volgt er nog 3 jaar waarbij een total loss schade of diefstal van uw caravan wordt afgewikkeld met een zeer gunstige afschrijvingsregeling. Is uw caravan al 4 jaar oud wanneer u de Kampeer Garant Caravanverzekering gaat afsluiten? Ook dat is geen probleem. U profiteert dan nog steeds van de 5 jaar nieuwwaarderegeling.

vrije keus schadeherstel
Op de Kampeer Garant Caravanverzekering bepaalt u zelf wie de schade aan uw caravan gaat herstellen. Heeft u een nieuwe caravan en wilt u de schade bij uw eigen merkdealer laten herstellen? Geen probleem. Kampeer Garant heeft geen overeenkomsten met schadeherstelnetwerken en daarom wordt u ook niet geconfronteerd met hogere kosten wanneer u uw caravan door een ander wilt laten repareren.

Ook wanneer u uw caravan wilt laten repareren binnen de stalling waar uw caravan staat gestald of bij een reparatiebedrijf bij u in de buurt. Ook dat is geen probleem bij Kampeer Garant.

Krijgt u tijdens uw vakantie schade aan uw caravan en kunt u daar niet mee verder reizen? Dan kunt u op de Kampeer Garant Caravanverzekering 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar binnen heel Europa een beroep doen op uitstekende hulpverlening.

U wordt snel en goed geholpen en de alarmcentrale regelt, wanneer dat nodig is, een vervangende caravan of vervangende accommodatie. Uiteraard ook op kosten van de Kampeer Garant Caravanverzekering.

caravanverzekering-cadeautje-svr
Bij het afsluiten van een Kampeer Garant Caravanverzekering met allriskdekking krijgt u een donateurschap bij Stichting Vrije Recreatie cadeau.


Hiermee profiteert u van alle voordelen van SVR:  toegang tot hun database met >2.000 bijzondere kampeerplekken in Nederland en de rest van Europa, korting op overnachtingen en gratis toegang tot vakantiebeurzen. 


Bent u al SVR-donateur? Dan neemt Kampeer Garant de donateurskosten van u over zo lang de verzekering bij ons loopt. 

Let op!    deze actie verloopt over:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden