Vergelijk en bespaar op uw vouwwagenverzekering

Vergelijk vouwwagenverzekeringen en bespaar fors per jaar op de premie van uw vouwwagenverzekering. Tot 7 jaar nieuwwaardedekking mogelijk en 20% korting bij Uitsluitend NL dekking

Vouwwagenverzekering vergelijken

Er zijn behoorlijke verschillen tussen de verschillende vouwwagenverzekeringen. Niet alleen in prijs, maar met ook in voorwaarden. Bespaar bij Kampeer Garant fors op de premie van uw vouwwagenverzekering per jaar.

Kies voor de Optimaal dekking en verzeker uw vouwwagen van 7 jaar nieuwwaarde of 5 jaar aankoopwaarde.

Blijft u alleen in Nederland? Profiteer dan met de Uitsluitend Nederland dekking van 20% korting op de premie van uw Allriksdekking.

Bereken eenvoudig de premie

premieberekening-vouwwagen

Vraag hier uw offerte aan

uitsluitend-nl-dekking-kampeer-garant-caravanverzekering

Bespaar tot 20% premie

Gaat u niet meer met uw vouwwagen naar het buitenland of staat deze gedurende het kampeerseizoen op een vaste standplaats op een Nederlandse camping? Dan heeft Kampeer Garant een voordelige keuzedekking voor u. Met de Uitsluitend Nederland dekking is uw vouwwagen dan niet meer verzekerd buiten Nederland maar u krijgt wel 20% korting op de premie van de Allriskdekking of 10% korting op de premie van de Basisdekking.

Over de premie voor het verzekeren van de voortent/luifel wordt een toeslag van 15% gerekend omdat deze vaak langer dan gemiddeld opgesteld staan en daarbij ook gevoeliger zijn

voor schade door bijvoorbeeld storm.

optimaaldekking-van-kampeer-garant-caravanverzekering

Tot 7 jaar nieuwwaarde en geen eigen risico

Wilt u uw vouwwagen nog langer verzekeren met de zekerheid van een waardegarantie? Kies dan voor de zeer gunstige Optimaal dekking van Kampeer Garant. Met de Optimaal dekking is uw nieuwe vouwwagen de eerste 7 jaar, nadat de vouwwagen is geleverd ,verzekerd op basis van de nieuwwaarde zoals op de polis vermeld staat. Bij occasion vouwwagens wordt de

vergoeding dan de eerste 5 jaar na aanschaf vastgesteld op basis van de aanschafwaarde van de vouwwagen. Naast een verlenging van de waardegarantie vervalt ook het eigen risico op uw Kampeer Garant Caravanverzekering. U kunt dan oprecht zeggen dat u uw vouwwagen optimaal verzekerd heeft.

Dit zeggen onze klanten over ons

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Geweldig te woord gestaan, werd meteen meegedacht
Geweldig te woord gestaan, werd meteen meegedacht. Heb echt alle vertrouwen in Kampeergarant, ben heel blij dat ik ben overgestapt.
kip-review-marjon-van-der-wolk

Marjon van der Wolk

We hebben een goed gevoel over deze verzekering

We zijn in aanraking gekomen met Kampeer Garant op de beurs van SVR. in Vijfhuizen. Gelijk in actie gekomen en tot de conclusie gekomen dat het best wel scheelt qua euro`s om over te stappen naar deze verzekering. We hebben een goed gevoel over deze verzekering
review-familie-de-winter
Familie De Winter
Procedure om verzekering af te sluiten verliep snel en zonder problemen
knaus-review-bert-ten-pas
Bert ten Pas
Goede prijs-waarde verhouding

Goede prijs-waarde verhouding, leuke kennismaking aanbieding
burstner-review-martin-van-den-brand
Martin van den Brand

Nog meer voordelen van de Kampeer Garant Vouwwagenverzekering

goedkope-caravanverzekering-1

Voordelige basisdekking

Op de Kampeer Garant Caravanverzekering heeft u de keuze om uw vouwwagen te verzekeren voor de zeer voordelige Basisdekking. Uw vouwwagen is dan verzekerd voor de risico's van brand, diefstal of pogingen daartoe en storm. Deze voordelige verzekering kunt u al afsluiten voor een premie vanaf € 60,50 per jaar inclusief assurantiebelasting.
20-no-claim-korting-caravanverzekering

No-claimkorting

Op de Kampeer Garant Caravanverzekering belonen wij u voor de jaren dat u geen schade heeft geclaimd op uw vouwwagenverzekering. Ook wanneer u nu nog een vouwwagenverzekering heeft bij een andere verzekeraar. Geef bij het aanvragen van uw offerte op hoelang u al geen schade heeft geclaimd op uw huidige vouwwagenverzekering en wij berekenen de premie voor uw verzekeren van uw vouwwagen direct met de no-claimkorting die daar bij hoort. 
uitstekende-waardegarantie-caravanverzekering

Goede waardegarantie

Heeft u een occasion vouwwagen gekocht dan wordt een total loss schade of diefstal 3 jaar lang afgewikkeld op basis van de aanschafwaarde van uw vouwwagen. Ook wanneer u uw vouwwagen van een particulier hebt gekocht of via Marktplaats.

Bent u de eerste eigenaar van uw vouwwagen dan profiteert u bij Kampeer Garant vanjaar nieuwwaarderegeling. De eerste 5 jaar krijgt u de verzekerde nieuwwaarde vergoed. Na deze 5 jaar volgt er nog 3 jaar waarbij een total loss schade of diefstal van uw vouwwagen wordt afgewikkeld met een zeer gunstige afschrijvingsregeling.

vrije keus schadeherstel

Vrije keus schadehersteller

Op de Kampeer Garant Caravanverzekering bepaalt u zelf wie de schade aan uw vouwwagen gaat herstellen. Heeft u een nieuwe vouwwagen en wilt u de schade bij uw eigen merkdealer laten herstellen? Geen probleem. Kampeer Garant heeft geen overeenkomsten met schadeherstelnetwerken en daarom wordt u ook niet geconfronteerd met hogere kosten wanneer u uw vouwwagen door een ander wilt laten repareren. Ook wanneer u uw vouwwagen wilt laten repareren binnen de stalling waar uw vouwwagen staat gestald of bij een reparatiebedrijf bij u in de buurt. Ook dat is geen probleem bij Kampeer Garant.
24-7-hulpverlening-caravanverzekering

Uitstekende hulpverlening

Krijgt u tijdens uw vakantie schade aan uw vouwwagen en kunt u daar niet mee verder reizen? Dan kunt u op de Kampeer Garant Caravanverzekering 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar binnen heel Europa een beroep doen op uitstekende hulpverlening.

U wordt snel en goed geholpen en de alarmcentrale regelt, wanneer dat nodig is, een vervangende vouwwagen of vervangende accommodatie. Uiteraard ook op kosten van de Kampeer Garant Caravanverzekering.

365 dagen per jaar verzekerd

365 dagen per jaar verzekerd binnen Europa

Op de Kampeer Garant caravanverzekering is uw vouwwagen 365 dagen per jaar verzekerd in heel Europa. Ook wanneer u uw vouwwagen buiten Nederland stalt in een een bewaakte stalling dan is uw vouwwagen het hele jaar verzekerd volgens de dekking zoals u die zelf heeft gekozen.

gratis svr donateur

Gratis SVR donateur

Kampeer Garant is trotse partner van Stichting Vrije Recreatie (SVR). De stichting die het kamperen bij de boer in Nederland op de kaart heeft gezet. Om onze samenwerking met SVR te bekrachtigen krijgt u bij het afsluiten van een Kampeer Garant Caravanverzekering met Allriskdekking het donateurschap bij Stichting Vrije Recreatie cadeau.

Hiermee profiteert u van alle voordelen van SVR:  toegang tot hun database met > 2.000 bijzondere kampeerplekken in Nederland en de rest van Europa, korting op overnachtingen en gratis toegang tot de SVR vakantiebeurzen. 

Bent u al SVR-donateur? Dan neemt Kampeer Garant de donateurskosten van u over zo lang de verzekering bij ons loopt. 

Ontdek zelf wat u kunt besparen op de premie van uw vouwwagenverzekering