Caravanverzekering - Kampeer Garant

Caravanverzekering

verzeker uw caravan tegen een voordelige premie

Welke caravanverzekering past het beste bij u? Een voordelige basisverzekering of liever de complete allriskdekking? U kiest wat het beste bij uw caravan past.  Bij Kampeer Garant bepaalt u wat u wilt verzekeren; alleen de caravan of ook voortent, accessoires en de inboedel? Wel of geen hagelschadedekking en zelfs particuliere verhuur kunt u gewoon meeverzekeren. Selecteer de gewenste dekking en eventueel aanvullende dekkingen.  
optimaaldekking-van-kampeer-garant-caravanverzekering

Nieuw: Optimaal dekking

Wilt u uw caravan nog langer verzekeren met de zekerheid van een waardegarantie? Kies dan voor de zeer gunstige Optimaal dekking van Kampeer Garant. Met de Optimaal dekking heeft u de meest uitgebreide dekking voor uw caravan. Ten opzichte van de toch al complete Allriskdekking breidt u de dekking uit met:

 • Recht op reparatie van kleine beschadigingen aan de caravan. 
 • Geen eigen risico. 
 • Vergoeding voor TV’s, radio’s en desktops tot een waarde van 50% van uw inboedel in plaats van 30% (mits inboedel is meeverzekerd). 
 • Een aankoopwaarde garantie van vijf jaar. 
 • Een nieuwwaarde garantie van zeven jaar. 

De optimaal dekking kan alleen worden meeverzekerd wanneer u heeft gekozen voor de Allriskdekking.

uitsluitend-nl-dekking-kampeer-garant-caravanverzekering

Nieuw: Uitsluitend NL dekking

Gaat u niet meer met uw caravan naar het buitenland of staat deze gedurende het kampeerseizoen op een vaste standplaats op een Nederlandse camping? Dan heeft Kampeer Garant een voordelige keuzedekking voor u. Met de Uitsluitend Nederland dekking is uw caravan dan niet meer verzekerd buiten Nederland maar u krijgt wel 20% korting op de premie van de

Allriskdekking of 10% korting op de premie van de Basisdekking. Over de premie voor het verzekeren van de voortent/luifel wordt een toeslag van 15% gerekend omdat deze vaak langer dan gemiddeld opgesteld staan en daarbij ook gevoeliger zijn voor schade door bijvoorbeeld storm.

Welke caravanverzekering past bij u?

v.a. € 60,50 p/jaar

Basisdekking

 • Brand, diefstal en storm
 • Hulpverlening in geval van schade
 • Aansprakelijkheid
 1. Ongevallen, botsen, slippen, omslaan

 2. Vandalisme

 3. Overstroming

 4. Andere van buitenkomende schadeoorzaken

Allriskdekking

 • Brand, diefstal en storm
 • Hulpverlening in geval van schade
 • Aansprakelijkheid
 • Ongevallen, botsen, slippen, omslaan

 • Vandalisme

 • Overstroming

 • Andere van buitenkomende schadeoorzaken

De voordelen van de Kampeer Garant Caravanverzekering

goedkope-caravanverzekering-1

Voordelige basisdekking

Een goede dekking voor een lage premie vanaf € 60,50 per jaar - incl. assurantiebelasting.
Lees meer
20-no-claim-korting-caravanverzekering

No-claimkorting

Schadevrije jaren geven u tot 20% korting op uw premie. Vanaf 1 schadevrij jaar al 5% korting.
Lees meer
uitstekende-waardegarantie-caravanverzekering

Goede waardegarantie

3 jaar aankoopwaarde voor occasions en 8 jaar nieuwwaarde voor nieuwe caravans.
Lees meer
vrije keus schadeherstel

Vrije keus schadehersteller

Het staat u vrij om zelf een reparateur te kiezen om schade te laten herstellen.
Lees meer
24-7-hulpverlening-caravanverzekering

Uitstekende hulpverlening

24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar uitstekende hulpverlening
Lees meer
gratis svr donateur

Gratis SVR-lid

Wij doen u een lidmaatschap van SVR cadeau zo lang de allriskverzekering loopt. 
Lees meer
Meer info? Zie ook onze algemene voorwaarden.

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Snelle en efficiënte service bij de afhandeling van onze schade
Kampeer Garant heeft snelle en efficiënte service geboden bij de afhandeling van onze schade. Het bedrijf is goed bereikbaar en ze staan altijd klaar om te helpen en mee te denken. De communicatie is  helder en er is altijd een goede terugkoppeling over de voortgang. Al met al een zeer positieve ervaring!
review Raymon Borghart
de heer R. Borghart
Nooit gedacht dat een goede caravanverzekering zo belangrijk zou kunnen zijn.
Op een correcte en invoelende wijze is onze schademelding door Kampeer Garant perfect behandeld. Kampeer Garant is goed bereikbaar, reageert snel en heeft kennis van zaken. Dankzij hun bemiddeling en inzet kunnen wij binnenkort toch op vakantie!
T@b
Kees van der Kruk
Zeer goede voorlichting en doen wat er beloofd is/wordt
Zeer goede voorlichting en doen wat er beloofd is/wordt. Op SVR beurs afspraak gemaakt over de te verzekeren caravan, voor wat betreft het aantal schade vrije jaren. Deze afspraak is ook goed nagekomen.
Hobby
de heer J.M. Spruit
goedkope-caravanverzekering-1

Voordelige Basisdekking

Op de Kampeer Garant Caravanverzekering heeft u de keuze om uw caravan te verzekeren voor de zeer voordelige Basisdekking. Uw caravan is dan verzekerd voor de risico's van brand, diefstal of pogingen daartoe en storm. Deze voordelige verzekering kunt u al afsluiten voor een premie vanaf € 60,50 per jaar inclusief assurantiebelasting.
20-no-claim-korting-caravanverzekering

No-claim korting

Op de Kampeer Garant Caravanverzekering belonen wij u voor de jaren dat u geen schade heeft geclaimd op uw caravanverzekering. Ook wanneer u nu nog een caravanverzekering heeft bij een andere caravanverzekeraar. Geef bij het aanvragen van uw offerte op hoelang u al geen schade heeft geclaimd op uw huidige caravanverzekering en wij berekenen de premie voor uw verzekeren van uw caravan direct met de no-claimkorting die daar bij hoort. Ook wanneer uw huidige verzekeraar geen no-claimregeling heeft.
uitstekende-waardegarantie-caravanverzekering

Goede waardegarantie

De Kampeer Garant Caravanverzekering heeft een uitstekende waardegarantieregeling. Heeft u een occasion caravan gekocht dan wordt een total loss schade of diefstal 3 jaar lang afgewikkeld op basis van de aanschafwaarde van uw caravan. Ook wanneer u uw caravan niet heeft gekocht via een Bovag of FOCWA dealer. Heeft u uw occasion van een particulier gekocht of via Marktplaats? Ook dan krijgt u op de Kampeer Garant Caravanverzekering 3 jaar lang de aankoopwaarde vergoed. Bewaar uw bankafschrift of de koopovereenkomst zodat u altijd de aankoopwaarde kunt aantonen.

Bent u de eerste eigenaar van uw caravan dan profiteert u bij Kampeer Garant van 8 jaar nieuwwaarderegeling. De eerste 5 jaar krijgt u de verzekerde nieuwwaarde vergoed. Na deze 5 jaar volgt er nog 3 jaar waarbij een total loss schade of diefstal van uw caravan wordt afgewikkeld met een zeer gunstige afschrijvingsregeling. Is uw caravan al 4 jaar oud wanneer u de Kampeer Garant Caravanverzekering gaat afsluiten? Ook dat is geen probleem. U profiteert dan nog steeds van de 8 jaar nieuwwaarderegeling.

vrije keus schadeherstel

Vrije keuze schadehersteller

Op de Kampeer Garant Caravanverzekering bepaalt u zelf wie de schade aan uw caravan gaat herstellen. Heeft u een nieuwe caravan en wilt u de schade bij uw eigen merkdealer laten herstellen? Geen probleem. Kampeer Garant heeft geen overeenkomsten met schadeherstelnetwerken en daarom wordt u ook niet geconfronteerd met hogere kosten wanneer u uw caravan door een ander wilt laten repareren.

Ook wanneer u uw caravan wilt laten repareren binnen de stalling waar uw caravan staat gestald of bij een reparatiebedrijf bij u in de buurt. Ook dat is geen probleem bij Kampeer Garant.

24-7-hulpverlening-caravanverzekering

Uitstekende hulpverlening

Krijgt u tijdens uw vakantie schade aan uw caravan en kunt u daar niet mee verder reizen? Dan kunt u op de Kampeer Garant Caravanverzekering 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar binnen heel Europa een beroep doen op uitstekende hulpverlening.

U wordt snel en goed geholpen en de alarmcentrale regelt, wanneer dat nodig is, een vervangende caravan of vervangende accommodatie. Uiteraard ook op kosten van de Kampeer Garant Caravanverzekering.

Direct hulp nodig bij schade?

Neem voor ernstige schade onderweg en/of benodigd vervangend verblijf direct contact op met de a.s.r. alarmcentrale. 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

a.s.r. alarmcentrale
caravanverzekering-cadeautje-svr

Cadeautje: gratis SVR-lidmaatschap

Bij het afsluiten van een Kampeer Garant Caravanverzekering met allriskdekking krijgt u een donateurschap bij Stichting Vrije Recreatie cadeau.


Hiermee profiteert u van alle voordelen van SVR:  toegang tot hun database met >2.000 bijzondere kampeerplekken in Nederland en de rest van Europa, korting op overnachtingen en gratis toegang tot vakantiebeurzen. 


Bent u al SVR-donateur? Dan neemt Kampeer Garant de donateurskosten van u over zo lang de verzekering bij ons loopt. 

Aanvullende dekkingen bij Kampeer Garant

Hagelschadedekking

Hagelschade is een veel voorkomende schade die gepaard gaat met hoge reparatiekosten. Met de hagelschadedekking is schade door hagel aan caravan, accessoires en voortent verzekerd.

Caravans met een hagelbestendig dak krijgen 70% korting op deze aanvullende dekking.

Particuliere verhuur

Recreatieve, particuliere verhuur van uw caravan wordt in standaard verzekeringen niet gedekt. Bij Kampeer Garant kunt u hiervoor een aanvullende verzekering afsluiten, zodat uw caravan ook goed verzekerd is als huurders er mee op pad gaan.


Welke caravans verzekeren wij niet

De Kampeer Garant Caravanverzekering is niet bedoeld voor:

 1. Kampeerders jonger dan 18 jaar.
 2. Kampeerders met een caravan van meer dan 10 meter lang.
 3. Eigenaren die hun caravan gebruiken voor permanente bewoning
 4. Kampeerders die een caravan willen verzekeren van meer dan € 100.000,-.
 5. Particulieren die hun caravan hebben voor commerciële verhuur (zonder eigen gebruik) of bedrijven die de caravan zakelijk verhuren.

Dit zeggen onze klanten over ons

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Vriendelijk en ter zake kundig
Werd heel vriendelijk aan de telefoon behandeld. En ter zake kundig. Prima
review-koos-van-beem
Koos van Beem
Goedkoper dan mijn vorige verzekering
Overstap vlot geregeld en goedkoper dan mijn vorige verzekering
home-car-review-de-heer-w--veldhuisen
de heer W.C.A. Veldhuisen
Goed geholpen. klantvriendelijk en meedenkend
sprite-review-koos-van-beem
Mevrouw E.J. de Koning
We hebben een goed gevoel over deze verzekering
We zijn in aanraking gekomen met Kampeer Garant op de beurs van SVR. in Vijfhuizen. Gelijk in actie gekomen en tot de conclusie gekomen dat het best wel scheelt qua euro`s om over te stappen naar deze verzekering. We hebben een goed gevoel over deze verzekering
review-familie-de-winter
Familie De Winter

Alle belangrijke informatie over caravanverzekeringen op één plaats

Of klik hier om onze kennisbank over caravanverzekeringen te raadplegen