Over Kampeer Garant

De verzekeringen bij Kampeer Garant worden aangeboden door een samenwerking van drie bedrijven. Samen leveren zij zekerheid, vakkennis en jaren ervaring.

Stefan Pellicaan Team Kampeer Garant
Stefan Pellicaan - Team Kampeer Garant

Kampeerders voor kampeerders

Bij Kampeer Garant zijn wij zelf ook kampeerders. Wij weten dus waar u mee te maken heeft wanneer u op pad gaat met uw caravan of vouwwagen. Het is ons doel om u de beste caravanverzekering aan te bieden tegen een scherpe prijs. Neem gerust contact met ons op en ervaar onze klantvriendelijke en deskundige benadering.

Wij helpen u graag verder!

Kampeer Garant en Stalling Zeker

Kampeer Garant staat als handelsnaam geregistreerd bij Stalling Zeker B.V.. Zij zijn specialist in dienstverlening voor en automatisering van caravanstallingen.
P.H. Verheul Assuradeuren

P.H. Verheul Assuradeuren

P.H. Verheul Assuradeuren is de volmacht die namens de verzekeraar de polis voor u opmaakt, de premie incasseert en de schades afwikkelt.

P.H. Verheul Assuradeuren is een grote volmacht met veel ervaring in de recreatiebranche. Zo zijn zij ook de volmacht voor één van de grootste camperverzekeringen van Nederland.

Wilt u meer informatie over de incasso door P.H. Verheul Assuradeuren klik dan hier.

a.s.r.

a.s.r. verzekeringen

a.s.r. verzekeringen is al meer dan 300 jaar een betrouwbare verzekeraar en de risicodrager bij de Kampeer Garant caravanverzekeringen. a.s.r. ontleent haar bestaansrecht aan het  helpen van mensen. Zij helpen klanten bij het delen van risico’s en het opbouwen van vermogen voor later. Dit doen zij met diensten en producten die niet alleen nú goed zijn voor klanten, maar ook op de lange termijn. En die altijd ontwikkeld zijn met toekomstige generaties in gedachten.

Anker Insurance

Anker Insurance Company uit Groningen is al meer dan 100 jaar een betrouwbare verzekeraar en de risicodrager bij de Kampeer Garant caravanverzekeringen


Hebt u vragen aan ons of over ons?

Wellicht staat deze tussen de veel gestelde vragen of neem contact met ons op.