Allianz stopt met caravanverzekeringen

Allianz stopt met caravanverzekeringen

Allianz Verzekeringen stopt met het aanbieden van caravanverzekeringen. Veel klanten van Allianz hebben al een brief gehad met de boodschap dat Allianz niet langer meer de caravan wil verzekeren. Voor de klanten van Allianz Verzekeringen biedt Kampeer Garant een uitstekend caravanverzekering.

Ook oudere caravans prima verzekerd

Het maakt bij Kampeer Garant niet uit hoe oud uw caravan is want de Kampeer Garant Caravanverzekering kent geen leeftijdsbeperking. Heeft u een caravan van 30 jaar oud of misschien nog wel ouder? Bij Kampeer Garant hebben we de uiterst voordelige Basisdekking voor klanten die hun caravan te oud vinden voor een allriskdekking.  Op de Basisdekking bent u vanaf € 60,50 inclusief assurantiebelasting al verzekerd voor brand, diefstal en storm. Wilt u uw oudere caravan toch liever allrisk verzekeren? Ook dat is geen probleem op de Kampeer Garant Caravanverzekering.

Schadevrije jaren worden beloond

Heeft u al langere tijd geen schade geclaimd op uw Allianz Caravanverzekering, dan kunt u deze schadevrije jaren direct meenemen naar uw Kampeer Garant Caravanverzekering. Vanaf 4 schadevrije jaren krijgt u al 20% no-claimkorting maar ook bij 1 schadevrij jaar wordt u al beloond met 5% no-claimkorting op de premie van uw caravanverzekering.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Waardegarantie nemen wij over

Heeft u uw caravan nog niet zo lang verzekerd bij Allianz Verzekeringen en heeft u nog nieuwwaarde of aankoopwaarde garantie op uw caravanverzekering? Geen probleem! Kampeer Garant neemt de nieuwwaarde garant tot 5 jaar over. Uw caravan blijft dus tot 5 jaar na het voor het eerst op kenteken stellen van uw caravan, verzekerd voor de waarde zoals u die als nieuwwaarde heeft opgegeven. Voor occasion caravans nemen we de aankoopwaarden van de caravan over tot 3 jaar na de aankoop van de caravan.

caravanverzekering-cadeautje-svrEen cadeautje voor overstappers

Stapt u over van Allianz Verzekeringen naar de Kampeer Garant Caravanverzekering en kiest u er oor om uw caravan te verzekeren op basis van de allriskdekking? Dan krijgt u van Kampeer Garant een gratis donateurschap van Stichting Vrije Recreatie (SVR). U profiteert dan gratis van alle voordelen die de SVR haar donateurs biedt. Bent u al SVR donateur? Dan nemen wij uw donateurschap bij de volgende verlenging van u over.

Klik hier voor meer informatie over het gratis SVR donateurschap.

Vraag vrijblijvend een offerte aan