Nieuwe caravan verzekeren met 7 jaar nieuwwaarde
in Caravan

Nieuwe caravan verzekeren met 7 jaar nieuwwaarde

Nieuwe caravans worden steeds duurder en vragen dus een grote investering van kampeerders om er één aan te schaffen. Veel kampeerders willen hun caravan dan ook graag zo lang mogelijk verzekeren voor het bedrag waarvoor zij de caravan gekocht hebben en dat zij bij total loss of diefstal dan ook dit bedrag terugontvangen van de caravanverzekeraar. Hoeveel jaar een caravanverzekering de nieuwwaarde van de caravan verzekerd kan dus een belangrijke overweging zijn bij het kiezen van de juiste caravanverzekering. In de afgelopen jaren was het bijna niet meer mogelijk om een nieuwe caravan voor meer dan 5 jaar tegen nieuwwaarde te verzekeren. Vanaf februari 2024 is het op de Kampeer Garant caravanverzekering weer mogelijk de caravan met de Optimaal dekking te verzekeren met 7 jaar nieuwwaarde.

Nieuwe caravan verzekeren met 7 jaar nieuwwaardeMet de Optimaal dekking van Kampeer Garant verzekert u uw caravan van de beste dekking en met 7 jaar nieuwwaarde heeft u de zekerheid dat uw caravan 7 jaar lang optimaal verzekerd is. De kenmerken van de Kampeer Garant caravanverzekering met Optimaal dekking zijn als volgt:

  • 7 jaar lang is uw caravan verzekerd voor het bedrag wat u er bij aanschaf voor betaald heeft en zoals dat op uw polis staat vermeld.
  • Bij schade aan uw caravan wordt er geen eigen risico in mindering gebracht.
  • Uw caravan is verzekerd tegen vrijwel alle van buitenkomende schadeoorzaken zoals brand, diefstal, storm ongevallen, botsen, slippen, omslaan, vandalisme en overstroming.
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week hulpverlening in geval van een verzekerde schade.
  • Tot 20% no-claimkorting voor de jaren dat u al geen schade heeft geclaimd op een eerdere caravanverzekering. Bij 4 schadevrije jaren krijgt u al 20% no-claimkorting. Heeft u nog maar 1 schadevrij jaar dan start u toch al meteen met 5% no-claimkorting.
  • U mag zelf bepalen waar u een eventuele schade aan uw caravan laat repareren.
  • 70% korting op het verzekeren van hagelschade voor caravans met een hagelbestendig dak.

direct een offerte aanvragen


Voor kampeerders die met hun nieuwe caravan in Nederland blijven heeft Kampeer Garant nog een mooi voordeel. Het is op de Kampeer Garant Caravanverzekering namelijk mogelijk om voor de Uitsluitend Nederland dekking te kiezen. Met deze dekking wordt het dekkingsgebied beperkt tot Nederland en daardoor krijgt u 20% korting op de premie voor de Allriskdekking. Staat uw nieuwe caravan gedurende het kampeerseizoen op een vaste  seizoensplek ergens in Nederland en gaat hij daarna de stalling weer in. Kies dan voor de Kampeer Garant Caravanverzekering met Uitsluitend Nederland dekking.

uitsluitend-nl-dekking-kampeer-garant-caravanverzekering

Kampeer Garant is een tussenpersoon gespecialiseerd in het verzekeren van caravans en vouwwagens. Bij Kampeer Garant nemen wij de tijd om uw vragen goed en duidelijk te beantwoorden. Een persoonlijke en vriendelijke benadering vinden wij belangrijk. Reden waarvoor Kampeer Garant een samenwerking is aangegaan met Stichting Vrije Recreatie (SVR). Bij de meer dan 600 campings in Nederland die zijn aangesloten bij SVR krijgt u ook deze persoonlijke benadering. Sluit u bij Kampeer Garant een caravanverzekering met Allrisk dekking dan biedt Kampeer Garant u aan om gratis SVR donateur te worden en daarmee te profiteren van gunstige kampeertarieven bij alle aangesloten campings. Kampeer Garant betaalt de kosten zolang als de caravanverzekering bij ons loopt.

direct een offerte aanvragen